Συμμετοχή της F7 στην 5η Διεθνή Έκθεση Τεχνολογιών Περιβάλλοντος Verde.tec

H F7 Marketing Services συμμετέχει για πρώτη φορά στην 5η Διεθνή Έκθεση Τεχνολογιών Περιβάλλοντος Verde.tec, που θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως τις 19 Μαρτίου 2023 στο M.E.C. Παιανίας.

Ως εξειδικευμένη εταιρία στην παροχή υπηρεσιών Marketing στον χώρο του Τεχνικού Επαγγελματικού Κλάδου, εξετάζουμε τις ανάγκες σας και συνδυάζουμε την πολυετή εμπειρία μας με την την στρατηγική μας σκέψη και τη δημιουργικότητα ώστε βοηθήσουμε τις εταιρίες του Τεχνικού Κλάδου και τους Δημόσιους Φορείς να πετύχουν τους στόχους τους.

Σας προσκαλούμε με μεγάλη χαρά στο περίπτερό μας, D10, να γνωριστούμε από κοντά και να συζητήσουμε μαζί σας όλες τις σύγχρονες  λύσεις από τον χώρο του Marketing.

Γενικές πληροφορίες για την έκθεση:

Για την είσοδό σας στην έκθεση θα χρειαστείτε την ατομική σας πρόσκληση, την οποία μπορείτε να την παραλάβετε είτε κάνοντας online εγγραφή, είτε με έντυπη πρόσκληση, την οποία μπορείτε να κάνετε download και να τυπώσετε το έγγραφο.

Η πρόσβαση στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. Παιανίας μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους: https://www.verde-tec.gr/el/default.asp?catID=14