Η συνεισφορά της F7 Marketing Services στο 2ο Koumaria Trail Series

Πριν λίγο διάστημα, είχαμε την ευκαιρία να υποστηρίξουμε το Koumaria Trail Series, μία σειρά αγώνων ορεινού τρεξίματος που διεξάγεται στην Ελλάδα, με την υποστήριξη της ΚοινΣΕπ Διάβα. Ως ένθερμοι υποστηρικτές δράσεων σαν και αυτής, είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορέσαμε να συμβάλλουμε με τον τρόπο μας στη διοργάνωση, δημιουργώντας τα γραφιστικά τους για αφίσες, σημαίες αλλά και πολλά ακόμη.

Εκτός από την υποστήριξη της ίδιας της εκδήλωσης, αναγνωρίσαμε επίσης τη σημασία και τον θετικό αντίκτυπο που έχουν τα υπαίθρια αθλήματα. Άλλωστε η ψυχική και σωματική ευεξία που προσφέρει η άσκηση στη φύση, δε συγκρίνεται με τίποτα..!

Με την υποστήριξη του Koumaria Trail Series, ελπίζουμε να πετύχαμε το στόχο μας, να εμπνεύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο να «αγκαλιάσει» τα οφέλη των υπαίθριων αθλημάτων και να έρθει πιο κοντά στη φύση.

Επικροτούμε τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες για την αφοσίωση και το πάθος τους και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τέτοιες εκδηλώσεις με όποιον τρόπο μπορούμε.