Χριστουγεννιάτικες Κάρτες

Η δύναμη της προσωπικής επαφής με τους πελάτες σας

Φέτος, δώστε στην εορταστική σεζόν μια ξεχωριστή νότα με εξατομικευμένες χριστουγεννιάτικες e-cards!

Προσδώστε μια προσωπική πινελιά που θα κάνει το brand σας να ξεχωρίζει, ενώ ταυτόχρονα θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε ακόμα περισσότερο τη σχέση με τους πελάτες σας.

Και γιατί το Black Friday να κρατάει μόνο μία μέρα;!

Στην F7 μετατρέπουμε το Black Friday σε Black November και σας δίνουμε την ευκαιρία να δημιουργήσετε customized χριστουγεννιάτικες e-cards με μόλις 30€!

  • Εξατομίκευση: Δημιουργούμε ηλεκτρονικές κάρτες με βάση τα χρώματα της επωνυμίας σας, το λογότυπο και το εγκάρδιο μήνυμα που θα επικοινωνήσετε στο κοινό σας.
  • Δημιουργικός σχεδιασμός: Το creative team της F7, θα δημιουργήσει εντυπωσιακές γιορτινές e-cards που αντικατοπτρίζουν το στυλ και ύφος που σας αντιπροσωπεύει.
  • Έγκαιρη παράδοση: Οι προωθητικές ενέργειες, ειδικά κατά την περίοδο των εορτών, πρέπει να πραγματοποιούνται στην κατάλληλη χρονική στιγμή. Η F7 ως marketing agency, γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, την ανάγκη για έγκαιρη παράδοση, επιτρέποντάς σας να κάνετε σωστά τον προγραμματισμό σας.

BLACK NOVEMBER OFFER

Επωφεληθείτε από τις μοναδικές τιμές Black November και αποκτήστε υψηλής ποιότητας, ηλεκτρονικές κάρτες που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό.

Ας κάνουμε αυτήν την εορταστική περίοδο αξέχαστη για εσάς και τους πελάτες σας!