Υπηρεσίες Sales

Υπηρεσίες Sales

Ανακαλύψτε πώς οι συνεργάτες μας μπορούν να προωθήσουν την επιχείρησή σας.

Στην F7 κατανοούμε ότι η δημιουργία και η διαχείριση μιας επιτυχημένης ομάδας πωλήσεων μπορεί να είναι μια πολύπλοκη και χρονοβόρα εργασία.

Είμαστε εδώ για να απλοποιήσουμε αυτή τη διαδικασία για εσάς και να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας, μειώνοντας ταυτόχρονα τα λειτουργικά σας έξοδα.

Τα εξωτερικά δίκτυα πωλήσεων είναι πολύ φθηνότερα

…καθώς η εκάστοτε εταιρεία απαλλάσσεται από τα πλήρως φορτωμένα κόστη ενός εσωτερικού δικτύου πωλήσεων. Τα σταθερά κόστη του τμήματος γίνονται αυτόματα μεταβλητά. Ωστόσο, σε αντίθεση με άλλες μορφές εξωτερικής ανάθεσης υπηρεσιών, τα πλεονεκτήματα του εξωτερικού δικτύου δεν προέρχονται μόνο από την εξοικονόμηση κόστους, αλλά κυρίως από την αύξηση των πωλήσεων και της διανομής, την μείωση των ελλείψεων στα ράφια, την παροχή ταχύτητας και ευελιξίας του δικτύου.

Γιατί να κάνετε Εξωτερική Ανάθεση Πωλήσεων

Σε έναν κόσμο όπου κάθε επιχείρηση στοχεύει να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό, η απόκτηση πλεονεκτήματος που θα την κάνει να ξεχωρίσει είναι πρωταρχικής σημασίας.

Μειωμένα λειτουργικά έξοδα

Αναθέτοντας τις ενέργειες πωλήσεων σε εξειδικευμένο προσωπικό, μπορείτε να επικεντρωθείτε στις βασικές λειτουργίες της επιχείρησής σας, όπως η ανάπτυξη προϊόντων και η εξυπηρέτηση πελατών.

Παραμετροποιημένες πωλήσεις

Μηδενίστε το κόστος που σχετίζεται με τη πρόσληψη και εκπαίδευση μιας ομάδας πωλήσεων εντός της επιχείρησής σας.

Γιατί να συνεργαστείτε με την F7

Στην F7 επαναπροσδιορίσαμε τον όρο της ανάθεσης δικτύου πωλήσεων, θέτοντας νέα πρότυπα και ωθώντας τις επιχειρήσεις να κατακτήσουν την κορυφή.

Έμπειροι επαγγελματίες

Επιλεγμένοι εκπρόσωποι πωλήσεων που με την πολύχρονη εμπειρία τους, διασφαλίζουν ότι η επιχείρησή σας θα έχει άμεσα αποτελέσματα.

Παραμετροποιημένες πωλήσεις

Δεν ακολουθείται η ίδια στρατηγική παντού. Κατανοούμε ότι η επιχείρησή σας είναι μοναδική, όπως και οι στόχοι πωλήσεών σας. Η δύναμή μας έγκειται στη δημιουργία εξατομικευμένων υπηρεσιών, ώστε να ευθυγραμμίζονται τέλεια με το brand, το κοινό και τους στόχους σας.