Υπηρεσίες Marketing

Υπηρεσίες Marketing

Προσφέρουμε..


Πληθώρα υπηρεσιών προσαρμοσμένες στα μέτρα σας, γιατί εκτός από ένα καλό αποτέλεσμα, είναι σημαντικό για εμάς να χτίσουμε και εμπιστοσύνη μεταξύ μας.

Digital Marketing

Ακολουθώντας τακτικές όπως social media marketing, email marketing και online advertising με τη χρήση διάφορων online καναλιών, στοχεύουμε στην προώθηση και την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Web Solutions

Θέλοντας να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τις ψηφιακές σας δυνατότητες, προσφέρουμε υπηρεσίες όπως τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την υποστήριξη του site σας για την επίτευξη των συγκεκριμένων στόχων σας.

Πετυχαίνουμε..


Το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, λειτουργώντας πάντοτε με γνώμονα το στόχο μου έχουμε θέσει μαζί και.. δε σταματάμε μέχρι να τον πετύχουμε!

Design & Creative

Λατρεύουμε να εργαζόμαστε πάνω σε νέες ιδέες και να δημιουργούμε περιεχόμενο από το μηδέν, βάζοντας στο «παιχνίδι» τη δημιουργικότητα μας, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο πως ο σχεδιασμός ευθυγραμμίζεται με τους στόχους του μάρκετινγκ του κάθε πελάτη.

Printing & Production

Από τον σχεδιασμό, μέχρι την εκτύπωση του έντυπου υλικού σας, τα αναλαμβάνουμε όλα εμείς. Στόχος μας είναι η δημιουργία έντυπου υλικού υψηλής ποιότητας που είναι οπτικά ελκυστικό και μεταφέρει το μήνυμά σας αποτελεσματικά.

Οι ικανοποιημένοι πελάτες μας..


Είναι η δική μας προσωπική νίκη. Κάθε φορά.. σα να ‘ναι η πρώτη νίκη!

Advertising

Η αποτελεσματική διαφήμιση απαιτεί ένα καλά επεξεργασμένο μήνυμα, ένα σαφές call-to-action, μια βαθιά κατανόηση των αναγκών και των επιθυμιών του κοινού-στόχου αλλά και το κατάλληλο μέσο για την προώθηση. Η F7 θέλει να γίνει ο σύμμαχος σας σε αυτό το ταξίδι.

Creative Spirit
The pieces we make are the free thoughts that come with daily work given a physical form